PERSONDATAPOLITIK

Oplysninger:

Her kan du læse om vores persondatapolitik, så du ved hvad du siger ja til, når du handler hos os.

For at handle på www.olivenolie.shop, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varer til dig.

Dine persondata opbevares på servere i specialindrettede serverrum, som er tyverisikrede og udstyret med brandhæmmende anlæg. Serverne overvåges 24 timer i døgnet.

Alle de oplysninger, vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Hos Olivenolie.shop anvender vi endvidere analyseværktøjer til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra vores hjemmeside. I den forbindelse lagres der ingen oplysninger om din person.

Oplysningerne transmitteres i krypteret tilstand, og de lagres i krypteret tilstand. De vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart.

Som registreret hos Olivenolie.shop har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@olivenolie.shop. Oplysninger registreres i minimum 5 år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år. 

Cookies

En cookie er en lille fil som gemmes på din pc, når du besøger en hjemmeside. De fleste hjemmesider benytter i dag cookies. Derfor er det vigtigt med en persondatapolitik, så du ved hvem der modtager din data.

Www.olivenolie.shop benytter cookies for at gøre det nemmere for dig at være kunde. 

Brugen af cookies gør det muligt for os at se, hvordan kunderne bruger vores hjemmeside. Og dermed gør det muligt for os at have et godt erfaringsgrundlag, når vi skal foretage nye tiltag og forbedringer på hjemmesiden.

Vi kan ikke se, hvad du ellers foretager dig på nettet og på andre hjemmesider, vi kan ikke se indholdet på din pc og vi kan naturligvis ikke se dine betalingsoplysninger og lign.

Cookies, som www.olivenolie.shop har placeret, gemmer vi selv via vores webløsning.

Cookies, som Google Analytics har placeret, gemmer Google:

Google Copenhagen, Sankt Petri Passage 5, 2. sal, 1665 København K.

Dataansvarlig: Olivenolie.shop er dataansvarlig. Vi har indgået databehandlingsaftale med Simply.com.

Sletning af cookies

Du kan nemt slette dine cookies, afhængig af hvilken typer browser du benytter.

Se her hvordan du sletter dine Cookies

Informationer, som vi samler og gemmer

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

  • Varer, som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
  • Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
  • Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.

Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål såsom til:

  • Sende dig information om din konto og ordre
  • Svare på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svig
  • Opsætte din konto til vores webshop
  • Overholde alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
  • Forbedre vores tilbud i webshoppen
  • Sende dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem.

Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. F.eks. vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Hvilke medarbejdere, der har adgang

Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. Fx har administratorer såvel som webshopledere adgang til: 

  • Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes, og
  • Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse.

Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Hvilke informationer vi deler med andre

Som led af vores persondatapolitik, deler vi information med trediemandsfirmaer, som hjælper os med at håndtere vores ordrer og services til dig; for eksempel Stripe.com, Shipmondo.com og Mailchimp.com.

Betalinger

Vi modtager betalinger via Stripe. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Stripe, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation. 

Se venligst www.stripe.com for flere informationer.